Zpět

Erasmus+ do Severního Irska – týden č. 1

Náš první pracovní den – úterý, začal cestou do práce podle mapek, které nám byli zaslány od společnosti Intern Europe. Po příjezdu do zaměstnání, jsme byli seznámeni s náplní práce a systémem, jakým firma funguje. Každý měl jinou náplň práce – někdo vytvářel webové stránky v HTML a jiní zase vyráběli krabice, montovali ocelové konstrukce nebo se starali o zabezpečení objektu.

Ve středu po práci jsme se všichni společně s paní učitelkou Jezberovou, sešli v místním nákupním centru, abychom se pobavili o našich pracích.

V sobotu nás čekal výlet na severní pobřeží Severního Irska, během kterého jsme měli šanci vidět nádhernou zdejší přírodu, moře a hezké památky. Na oběd jsme se stavili do restaurace kousek od Giant´s Causeway, kam jsme následně zamířili. Výhled zde byl nádherný a všichni si to moc užili. Cestou jsme ještě zastavili na některých místech, kde se natáčel seriál Game of Thrones.

V neděli dopoledne jsme již pod velením paní učitelky Drachové zašli na místní tržnici a poté jsme se vydali na Cavehill, což je nádherná hora tyčící se nad Belfastem. V pozdních odpoledních hodinách jsme všichni společně zašli do kina na film Duna.

Všichni jsme se shodli na tom, že nelitujeme rozhodnutí jet do Belfastu!!!

S pozdravem
František Rulík, Patrik Mašín, Hynek Liška a Tomáš Tůma


Vytisknout  

KONTAKT

Vyšší odborná škola,
Střední průmyslová škola
a Jazyková škola
s právem státní jazykové zkoušky

Masarykova 197, Kutná Hora, 28401

Telefon: +420 327 588 811
Email: infovos-kh.cz
E-podatelna: vomkhkr-s.cz
Datová schránka: 8nmxism

IČO: 61924059
REDIZO: 600 007 286

© 2019 VOŠ, SPŠ a JŠ Kutná Hora
Chat with us